Betaalmethode

 

 

Een van de betaalmethodes die wij hanteren is IDEAL.

Selecteer tijdens het afrekenen de bank die u heeft.
U wordt doorgestuurd naar een beveiligde pagina waar u de betaling kunt voldoen.
Zodra de betaling goedgekeurd is krijgt u een bevestigingsmail en maken wij de bestelling gereed.


U kunt ook kiezen voor achteraf betalen via Billink.

Met achteraf betalen ontvangt u eerst het product en betaalt u later (binnen 14 dagen) de factuur. Indien  u kiest voor ‘achteraf betalen’ gaat u akkoord met de daarbij behorende algemene voorwaarden. Voor betalen middels 'achteraf betalen' hebben wij gegevens van u nodig die wij bij andere betaalmogelijkheden niet van u verlangen. Deze gegevens worden enkel gebruikt door onze betaalpartner Billink B.V. om te controleren of uw aanvraag voor 'achteraf betalen' wordt geaccepteerd. Na acceptatie nemen wij uw bestelling in behandeling en zullen wij deze aan u verzenden volgens de aangegeven levertijden.

Billink is vanaf het moment van acceptatie verantwoordelijk voor de verdere afhandeling van de betaling. U ontvangt van Billink een E-factuur per e-mail. De factuur dient binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling aan Billink te zijn voldaan. Let op: u ontvangt ook een factuur van MAX15. Deze factuur sturen wij mee met uw bestelling. Deze dient alleen als leveringsbon.

Indien Billink uw betaling weigert, kunt u contact opnemen met de klantenservice van Billink. Het is mogelijk dat Billink extra gegevens nodig heeft om u als klant te kunnen beoordelen. Wij hebben hier geen enkele invloed op en kunnen niet bemiddelen tussen u en Billink. Mocht onverhoopt uw verzoek tot achteraf betalen niet geaccepteerd worden, dan kunt u natuurlijk, het door u bestelde product(en), betalen met een andere betalingsmethode.

De administratiekosten voor de Billink betaaloptie bedragen €0,99. 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x